Gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus

De paprika's gevuld met gehakt en een topping van barbecuesaus, klaar voor de barbecue

BarbecueŽn hoeft niet altijd moeilijk te zijn om iets lekkers te maken, voor het recept van gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus heb je slechts 7 ingrediŽnten nodig.

Wil je het echt bijzonder maken kies er dan voor om de Royaal BBQ pork rub zelf te maken wil je het snel en gemakkelijk kijk dan onder het kopje "Tips".

Klik hier voor het recept van de Royaal BBQ pork rub.

IngrediŽnten

  • 3 gemengde paprika's
  • 500 gr half om half gehakt
  • 1 ui
  • 1 kleine ei
  • 40 gr paneermeel
  • Royaal BBQ pork rub
  • Barbecue saus

Bereiding

De gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus indirect geplaatst op de barbecue

Snij de paprika's over de lengte door de midden, verwijder de steel en de zaadlijsten. Snipper de ui in fijne stukjes.

Meng het gehakt met de ei, paneermeel, gesnipperde ui en voeg naar smaak Royaal BBQ rub kruiden toe. Vul hiermee de paprikaís en maak het af met een topping van barbecue saus. Kies bij voorkeur een barbecue saus die vol van smaak en kruidig is, dit zorgt voor een aanvulling op het gekruide gehakt en de zoete paprika smaak.

Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op 160°C en plaats de gevulde paprika's indirect op de barbecue. Laat deze garen tot een kerntemperatuur van 72°C.

Geniet en eet smakelijk!

De gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus hebben een kerntemperatuur van 72°C, klaar om te eten! Aansnijden van de gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus Gevulde paprika's met gehakt en een topping van barbecuesaus

Tips

De Royaal BBQ pork rub kruiden kun je ook goed vervangen door taco kruiden mix.

Vervang in de Royaal BBQ pork rub het zout door colorozozout, hierdoor blijft het gehakt mooi rosť van kleur.

Maak het recept compleet en pof een aardappel op de barbecue met een heerlijke zelfgemaakte aÔoli.Ruler Royaal BBQ - barbecue's Royaal BBQ - accessoires Royaal Genieten - wijnen